Velipoika sai tämmöisen hempeän nimpparikakun.

537266.jpg

537269.jpg

Pursotukset, noh...ne meni aika käteen.

Lisään vielä, että välissä oli nopeasti kehittelemääni "laiskan leipurin mustikkamoussea":

  • 2,5 dl eli purkki flora vispiä (vaahdota)
  • 0,5 dl tomusokeria (lisää kermaan ennen vaahdotusta)
  • mustikkahilloa 1 dl tai enemmän (lisää kermavaahdon joukkoon)
  • pakastemustikoita sulana 1 dl tai enemmän (edellisten sekaan)

Lisäys: kun laittaa vielä purkin ranskankermaa, mousse on entistä parempaa ;)

Kostuta pohjat ja laita ohuen ohut kerros mustikkahilloa ja sitten yllä olevaa moussea. Pysyi kasassa ilman liivatettakin (oli lidlin hilloa). Oli kuulemma tosi hyvää, ite en ollut maistamassa.

 

***

ps. meillä hajos taas auto. Viimeviikolla meni laakerit (aiemmin jo ilmastoinnin säädin, jota odotellaan saksasta) ja nyt se sammui onnellisesti keskelle keskustan risteystä. Joku bensapumppu tms. kuulemma voi olla. Hinausauto haki rahatukkoa vastaan ja vei korjattavaksi.

Nimimerkillä "myydään Audi hyvään kotiin ja give me a god damn auto joka toimii"